Tafels op maat

Op een kant-en-klare tafel uit de winkel is altijd wel wat af te dingen. Of hij past niet helemaal in de ruimte, of hij heeft elementen die je niet mooi vindt of die niet goed bij de rest van het interieur staan. Een tafel die HOUTd voor je op maat maakt, voldoet echter aan ál je eisen. Het is een waar pronkstuk, dat nergens anders te krijgen is. Het is daarnaast een veilige aankoop, want elke tafel maken wij traditioneel met pen en gat-verbinding waardoor de constructie sterk en duurzaam is.

Wat zijn je wensen?

HOUTd maakt tafels op maat in de vorm die je maar wilt: vierkant, langwerpig, rond of ovaal. We kunnen een tafel voorzien van lades, uitschuifbare bladen of aansteekbladen. Ook op het gebied van houtsoort, kleur en afwerking is de keuze haast onbeperkt. Je eetkamertafel, salontafel, hoektafel, bureau of sidetable kunnen we maken van onder andere eikenhout, notenhout, kersenhout, oud teakhout, grenenhout of beukenhout. In samenspraak zoeken we het hout uit, waarbij je kunt kiezen uit de maat, robuust, foutvrij, brede of smalle delen. Indien gewenst verwerken we RVS, ijzer, staal of natuursteen in je droomtafel. Alles is mogelijk, op enkele technische beperkingen na. HOUTd komt graag bij je thuis om je gericht advies te geven.

Bel 06-44 25 24 70 als je interesse hebt in een oriënterend gesprek of vrijblijvende offerte. Of stuur een bericht via de contactpagina.

Bekijk hieronder enkele voorbeelden van tafels die wij gemaakt hebben:

Twee eiken tafels op maat
Twee eiken tafels met zwart gebeitste voet
klik op de foto voor meer foto's

Franse eettafel elk formaat mogelijk
Eettafel van massief Frans eiken (elk formaat mogelijk)
klik op de foto voor meer foto's 
Eettafel op maat
Lunchtafel advocatenkantoor
klik op de foto voor meer foto's


Salontafel
Salontafel van één breed deel eiken
klik op de foto voor meer foto's 
Zwarteiken tafel
Zwart gebeitste tafel van massief eiken
klik op de foto voor meer foto's