Kinderkamer op maat

Wat doet een meubelmaker die zijn eerste kindje verwacht? Die gaat natuurlijk als de bliksem de allermooiste kinderkamer maken. Dat is precies wat ik, Demian, gedaan heb. Het resultaat zie je op de foto's hieronder.

Alles is mogelijk

Heb jij zelf ook specifieke wensen en ideeën over hoe de kamer van je baby er uit moet komen te zien, dan helpen we je graag bij de realisatie. Wij kunnen een enkele ledikant, commode of linnenkast voor je maken of de gehele kinderkamer inrichten. Denk out-of-the-box, want zo goed als alles is mogelijk. Samen zorgen we ervoor dat die kleine spruit een omgeving krijgt waarin het fijn is om te spelen en slapen.

Veilig & duurzaam

Veel van het kindermeubilair dat je in winkels kunt kopen, heeft als nadeel dat het niet degelijk is: lades vallen snel uit elkaar en constructies zijn niet stabiel. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat onze meubels wel 100% veilig zijn. Het materiaal dat we gebruiken gaat bovendien lang mee, dus mochten er in de toekomst (klein)kindjes volgen, dan kun je de spullen gewoon weer opnieuw gebruiken. HOUTd geeft je graag een vrijblijvend advies op maat.

Bel 06-44 25 24 70 als je interesse hebt in een oriënterend gesprek of vrijblijvende offerte. Of stuur een bericht via de contactpagina.

Bekijk hieronder de kinderkamer die ik voor mijn eigen kind gemaakt heb. Mooi toch?!:

Kinderkamer op maat
Kinderkamer (grenen en notenhout)
klik op de foto voor meer foto's