Keuken op maat

Je hebt waarschijnlijk al grotendeels voor ogen wat voor soort keuken je wilt. Welke stijl je ook verkiest, wij kunnen een keuken op maat voor je maken. Een keuken van HOUTd kenmerkt zich door een duurzame constructie met fraaie en stootbestendige afwerking. We delen de keuken zo in, dat je van optimale comfort kunt genieten. Indien gewenst verwerken wij de laatste technische snufjes in het ontwerp. Wij houden het gehele productieproces in eigen beheer en leveren een keuken af die voldoet aan al je wensen.

Gratis persoonlijk advies bij je thuis

Indien je een keuken op maat wilt laten realiseren, dan doe je er goed aan je uitgebreid te laten adviseren over de mogelijkheden. Wist je bijvoorbeeld dat lades (ten opzichte van deuren) als voordeel hebben dat je makkelijker gebruik kunt maken van de opbergruimte achterin een kast? Ook over keukenbladen is veel te zeggen: zo is een blad van massief hout mooi, maar dan moet het wel goed afgelakt worden om het waterafstotend te maken. Of je nu een landelijke, moderne, klassieke of trendy keuken wilt, HOUTd komt graag bij je thuis om je gericht advies te geven. We staan bekend om onze slimme en handige oplossingen.

Bel 06-44 25 24 70 als je interesse hebt in een oriënterend gesprek of vrijblijvende offerte. Of stuur een bericht via de contactpagina.

Bekijk hieronder enkele voorbeelden van keukens die wij gerealiseerd hebben:

Eiken Keuken op maat
Keukenmeubel van massief eiken (fornuis zit onder een klep)
klik op de foto voor meer foto's 
Keuken op maat in hoogglans
Hoogglans keuken met een blad van massief eiken
klik op de foto voor meer foto's
klassieke keuken massief grenen
Klassiek grenen keukenblad van massief noten
klik op de foto voor meer foto's